Gevraagd: dice evt compleet

 
 
 
 
 
Forumlid.
Avatar
Geslacht:
Locatie: Lochem
Leeftijd: 33
Berichten: 28
Geregistreerd: 11 / 2020
Subject:

Gevraagd: dice evt compleet

 · 
Posted: 28.05.2021 - 09:22  ·  #1
Goedemorgen,

Ik ben op zoek naar een goedwerkende dice, heeft er nog iemand 1 die ik over mag nemen? Mag eventueel een complete set met vida zijn. Als iemand wat heeft mag dat via pm.

Mvg kevin kersten
Supporting Member
Avatar
Geslacht: n/a
Locatie: Meedhuizen - Eemsdelta - Delfzijl
Leeftijd: 64
Homepage: elverdesign.nl
Berichten: 202
Geregistreerd: 05 / 2020
Subject:

Als het te lang duurt

 · 
Posted: 28.05.2021 - 10:25  ·  #2
Ik heb voor iets van 130 euro een complete set via een verkoper op Marktplaats gekocht (OBD tools). Werkt uitstekend, goede service qua installatie/ondersteuning en een dezer dagen de eerste "operatie": Het service lampje uitzetten :)
Het verbinden en uitlezen werkte meteen.
Forumlid.
Avatar
Geslacht:
Locatie: Geldrop
Leeftijd: 51
Berichten: 238
Geregistreerd: 10 / 2016
Subject:

Re: Gevraagd: dice evt compleet

 · 
Posted: 28.05.2021 - 15:00  ·  #3
Quote door jpelverding

een dezer dagen de eerste "operatie": Het service lampje uitzetten :)


Daar hoef je niet speciaal vida voor te gebruiken / aan te schaffen. De service mededeling uit zetten kan ook zonder vida. Maar om je te helpen heb ik van beide een filmpje op youtube opgezocht.

Zie hier:
Service lampje resetten met Vida.
Service melding resetten zonder Vida
Supporting Member
Avatar
Geslacht: n/a
Locatie: Meedhuizen - Eemsdelta - Delfzijl
Leeftijd: 64
Homepage: elverdesign.nl
Berichten: 202
Geregistreerd: 05 / 2020
Subject:

Het heeft even geduurd

 · 
Posted: 02.06.2021 - 16:37  ·  #4
maar het lampje brandt niet meer :) Bedankt @Tonneke!
Forumlid.
Avatar
Geslacht:
Locatie: Lochem
Leeftijd: 33
Berichten: 28
Geregistreerd: 11 / 2020
Subject:

Re: Gevraagd: dice evt compleet

 · 
Posted: 08.06.2021 - 14:37  ·  #5
Kent iemand deze? Ik overweeg deze aan te schaffen..

https://link.marktplaats.nl/m1…nt=app_ios
VolvoV70forum verslaafde
Avatar
Geslacht:
Locatie: Achterhoek
Leeftijd: 34
Homepage: fs1forum.com
Berichten: 2500
Geregistreerd: 10 / 2013
Subject:

Re: Gevraagd: dice evt compleet

 · 
Posted: 08.06.2021 - 15:05  ·  #6
Ja. 'Gewoon' een Chinese DICE. Als je wat geduld hebt kan je ze ook voor rond de 80 euro op aliexpress bestellen
Supporting Member
Avatar
Geslacht:
Locatie: duckstad
Leeftijd: 55
Berichten: 450
Geregistreerd: 10 / 2017
Subject:

Re: Gevraagd: dice evt compleet

 · 
Posted: 08.06.2021 - 16:05  ·  #7
rond de 60 bij ali...virtual machine windiws 7 op een laptop en klaar.
vm is hier simpel te krijgen,heb m nog in mijn inbox staan.
Op MP komen ook allemaal uit babi pangang land.
VolvoV70forum verslaafde
Avatar
Geslacht:
Locatie: Achterhoek
Leeftijd: 34
Homepage: fs1forum.com
Berichten: 2500
Geregistreerd: 10 / 2013
Subject:

Re: Gevraagd: dice evt compleet

 · 
Posted: 08.06.2021 - 16:17  ·  #8
Quote door Barre gaander

rond de 60 bij ali...virtual machine windiws 7 op een laptop en klaar.
vm is hier simpel te krijgen,heb m nog in mijn inbox staan.
Op MP komen ook allemaal uit babi pangang land.


Tegenwoordig zijn ze duurder geworden. Ik heb de mijne 2 jaar geleden voor 55 euro gekocht. Ik zie dat ze nu eigenlijk allemaal minimaal 80 euro zijn
Supporting Member
Avatar
Geslacht:
Locatie: duckstad
Leeftijd: 55
Berichten: 450
Geregistreerd: 10 / 2017
Subject:

Re: Gevraagd: dice evt compleet

 · 
Posted: 08.06.2021 - 16:45  ·  #9
80 euro?!? omg...ze denken daar dat we allemaal miljonair zijn 😅
Nu schijnt het ook zo te zijn dat je invoer rechten moet gaan aftikken als je pakketje afgeleverd word...belachelijk!
Supporting Member
Avatar
Geslacht:
Leeftijd: 51
Berichten: 1591
Geregistreerd: 06 / 2017
Subject:

Re: Gevraagd: dice evt compleet

 · 
Posted: 08.06.2021 - 16:54  ·  #10
Alleen BTW, invoerrechten pas boven de 150 euro, maar PostNL rekent daar bovenop 13 euro inklaringskosten dus dan wordt het best prijzig.

Als iemand nog een laptop met Vida zoekt, ik heb een Dell Latitude D620 met nieuwe batterij, 4GB intern geheugen en een SSD. Er staat een perfect werkende (Nederlandstalige) VIDA op, maar na een update van Windows 10 doet de grafische kaart vervelend. In Internet Explorer met Vida merk je er niets van, maar het menu wat linksonder naar boven moet komen als je op het windows-symbool klikt zie je heel slecht. Afsluiten met ALT-F4 gaat dan weer prima. Ik wil er 30 euro + verzendkosten voor hebben. (DICE zit er niet bij!)
Forumlid.
Avatar
Geslacht:
Locatie: Lochem
Leeftijd: 33
Berichten: 28
Geregistreerd: 11 / 2020
Subject:

Re: Gevraagd: dice evt compleet

 · 
Posted: 08.06.2021 - 17:05  ·  #11
Bedankt heren, ik heb er net maar 1 besteld op ali. Ben benieuwd.. vida had ik ook reeds via het forum bemachtigd via vm. Dacht alleen als ik het nu ook nog echt als programma kan krijgen had dat mijn voorkeur aangezien ik zoooo handig ben met computers.. ik hoop dat ik het zo ook aan de praat krijg. Word vervolgd

Kevin
Forumlid.
Avatar
Geslacht:
Locatie: Lochem
Leeftijd: 33
Berichten: 28
Geregistreerd: 11 / 2020
Subject:

Re: Gevraagd: dice evt compleet

 · 
Posted: 08.06.2021 - 17:06  ·  #12
Quote door brinkie

Alleen BTW, invoerrechten pas boven de 150 euro, maar PostNL rekent daar bovenop 13 euro inklaringskosten dus dan wordt het best prijzig.

Als iemand nog een laptop met Vida zoekt, ik heb een Dell Latitude D620 met nieuwe batterij, 4GB intern geheugen en een SSD. Er staat een perfect werkende (Nederlandstalige) VIDA op, maar na een update van Windows 10 doet de grafische kaart vervelend. In Internet Explorer met Vida merk je er niets van, maar het menu wat linksonder naar boven moet komen als je op het windows-symbool klikt zie je heel slecht. Afsluiten met ALT-F4 gaat dan weer prima. Ik wil er 30 euro + verzendkosten voor hebben. (DICE zit er niet bij!)



Mocht ik problemen hebben met vida hou ik me aanbevolen, zal in dezer dagen is met vida gaan rommelen
Erelid
Avatar
Geslacht:
Locatie: idbv Appingedam
Leeftijd: 59
Berichten: 5321
Geregistreerd: 07 / 2014
Subject:

Re: Gevraagd: dice evt compleet

 · 
Posted: 08.06.2021 - 17:11  ·  #13
vm is meestal veel handiger dan instal van Vida, maar vida instal is ook beschikbaar via pm
Supporting Member
Avatar
Geslacht:
Leeftijd: 51
Berichten: 1591
Geregistreerd: 06 / 2017
Subject:

Re: Gevraagd: dice evt compleet

 · 
Posted: 08.06.2021 - 17:13  ·  #14
Tip: gebruik een computer met minimaal 8 GB geheugen en installeer de VM. Dat is werkelijk plug and play. Zelf Vida installeren, ik ben een redelijk ervaren op computergebied maar op een of andere manier kreeg ik het steeds niet aan de praat en nu heb ik de VM er maar op geknald, dat werkt tenminste.

(en tegelijk zegt Frank hetzelfde, moet vast een goede tip zijn :lol: )
Erelid
Avatar
Geslacht:
Locatie: idbv Appingedam
Leeftijd: 59
Berichten: 5321
Geregistreerd: 07 / 2014
Subject:

Re: Gevraagd: dice evt compleet

 · 
Posted: 08.06.2021 - 21:07  ·  #15
ik durf m wel op een 4GB te draaien maar meer is beter :-)
 
Selected quotes for multi-quoting:   0