Bezoekje aan TPR Powerflush in Ter Aar...iets langer bezig geweest.....top!

 
 
 
 
 
Anno
Forumlid.
Avatar
Geslacht: n/a
Berichten: 2
Geregistreerd: 01 / 2019
Subject:

Bezoekje aan TPR Powerflush in Ter Aar...iets langer bezig geweest.....top!

 · 
Posted: 09.01.2019 - 11:35  ·  #1
Ha allen,

Ik heb mij zojuist pas aangemeld als forumlid maar lees hier natuurlijk al langer rond....;-). En wil toch meteen maar even een pluim geven aan TPR in Ter Aar. Ik had mijn V70 al eerder een keer preventief bij ze laten spoelen, bij ca 290.000 km en hij was er nu weer aan toe. Ik wilde nog een ca 3.000 km wachten maar hij schakelde wat minder de laatste ca 1.000 km dus toch maar eerder gegaan, in eerste instantie om even te kijken of er niet iets anders mis was met de bak. Raymond stukje proefgereden, gaf aan dat hij dacht aan de olie. Dus gaan spoelen.

Bij het spoelen vond Raymond al dat er wat te weinig olie uit de bak kwam en ineens lag er een plas olie op de vloer....de slang van de plaatkoeler bleek losgeschoten. Daar had 'ie dus al wat door gelekt, vandaar het mindere schakelen. Bij het checken bleek dat ook de onderste slang van de plaatkoeler niet goed in de lock zat, dus ook deze moest vervangen worden. Gelukkig had hij een set slangen liggen - het was vrijdagavond dus nog even laten leveren zat er niet echt in. Eerst bezig geweest om de goeie te vinden, daarna nog om de bovenste goed pas te maken, die had vreemd genoeg net een iets andere loop ondanks officieel Volvo & voor de V70. Maar goed, alles gelukt, vloer weer schoon en ik kon weer rijden. Had wel iets meer tijd gekost dan gepland, ik was er rond 19:00 en reed pas rond 21:45 weer weg. Top dat ze echt veel moeite hebben gedaan om te helpen.

groet,
Anno
TPR Powerflush
Forumsponsor
Avatar
Geslacht: n/a
Berichten: 1213
Geregistreerd: 01 / 2013
Subject:

Re: Bezoekje aan TPR Powerflush in Ter Aar...iets langer bezig geweest.....top!

 · 
Posted: 09.01.2019 - 15:18  ·  #2
Wij pakken de wagens met plastic leidingen al heel lang niet meer op de koeler, dat is vrij hoog risiko omdat de leidingen en de clips die om de aansluiting van de platenkoeler grijpen ook van plastic zijn...
Deze wagen was voor de 2e keer binnen voor een spoeling, en de klant had flinke schakelklachten.
Na gereden te hebben voelde het aan als slecht niveau en een combinatie van atf.die aan vervanging toe was.
Het was al vrij snel duidelijk, beide slangen zaten niet goed in de lock op de platenkoeler, en de bovenste kwam al heel snel los, en wilde ook niet meer in de borgpositie.
Levensgevaarlijke situatie voor de bak...
Gelukking hebben we die plastic slangen op voorraad, dergelijke zaken gebeuren altijd op een vrijdag avond, ook nu dus...
Klant kunnen helpen en weer een goed schakelende bak kunnen afleveren, en dat allemaal op de vrijdag avond.
 
Selected quotes for multi-quoting:   0