Driven2Shine mogelijkheden

 
 
 
 
 
Driven2Shine
Forumsponsor
Avatar
Geslacht:
Locatie: Huissen (Arnhem)
Leeftijd: 51
Homepage: driven2shine.eu
Berichten: 481
Geregistreerd: 03 / 2014
Subject:

Driven2Shine mogelijkheden

 · 
Posted: 02.07.2020 - 11:52  ·  #1
Geen zin om te poetsen?
U haalt uw auto altijd ‘even door de wasstraat’? Dan wordt de lak daar beslist niet beter van. Zelfs niet als u steeds kiest voor een programma dat automatisch een ‘wax’ laagje over de auto legt. Wij noemen dat een wax-waasje… Al na een paar ritjes door de wasstraat begint de lak van uw auto imperfecties te vertonen. Ze vallen nog niet direct op omdat het verval langzaam gaat. Van wasbeurt naar wasbeurt. Maar op een dag ziet u het: kleine krasjes in de oorspronkelijke laklaag. En dat is het moment waarop Driven2Shine voor u in de bres springt!

Meer dan een autopoetser
U vindt ons in Huissen bij Arnhem. Wij zijn een professioneel autodetailing bedrijf: dat is een professional die uw auto in werkelijke nieuw staat kan brengen. Wij verwijderen en corrigeren lak imperfecties. Lichte krassen, hologrammen, oxidatie, teer vlekken, boomsap, vliegen lijken en industriële neerslag verdwijnen bij ons als sneeuw voor de zon. Bovendien kunnen wij diepere krassen opvullen, wetsanden en vervolgens polijsten en in de wax zetten voor het beste resultaat.
Ook brengen wij zogenaamde glas / keramische coatings aan op de lak. Check hier de mogelijkheden.

Uw auto weer als nieuw met artikelen uit onze shop.
U zoekt Premium Car Care producten voor een goede prijs met een sublieme service? In onze shop kunt u alle producten kopen waarmee u uw auto weer in showroomstaat tovert!
Van artikelen voor een goede was en wax beurt tot en met het specialistische werk: middelen om uw auto te polijsten, de lak te verzegelen, het interieur of de cabriokap te reinigen. Maar u kunt natuurlijk ook voor auto poets en polijstmachines of lekkere auto luchtjes bij ons terecht, artikelen voor lederonderhoud en voor alle andere middelen en producten die nodig zijn om uw auto van binnen en van buiten weer in topconditie te brengen en te houden.
Wij leveren onder andere de topmerken: SmartWax, SmartWax Professional, Chemical Guys, Meguiars, CarPro en diverse anderen. Bovendien kunt u kiezen uit een range goede en betaalbare producten van ons eigen merk.

Bent u lid van het forum? Vergeet dan niet de kortingscode volvov70forum te gebruiken bij een online bestelling.
Voor behandelingen geldt deze korting helaas niet aangezien elke auto maatwerk is.

Neem een kijkje op www.driven2shine.eu om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.
Of stuur een email naar info@driven2shine.eu of een berichtje via whatsapp op 0681540040

Tijdelijk bij elke behandeling zolang de voorraad strekt een gratis luxe kersenhouten geur hanger in de geur vanille bij elke interieur en exterieur behandeling.
Leuk voor uzelf een collega of misschien om een familielid cadeau te doen.
 
Selected quotes for multi-quoting:   0