Goede garage gevraagd omgeving Doetinchem/Arnhem

 
 
 
 
 
julles
Forumlid.
Avatar
Geslacht:
Locatie: Doetinchem
Leeftijd: 39
Homepage: facebook.com/julle…
Berichten: 125
Geregistreerd: 11 / 2014
Subject:

Goede garage gevraagd omgeving Doetinchem/Arnhem

 · 
Posted: 06.11.2014 - 15:29  ·  #1
Ik ben op zoek naar een goede specialist bij mij in de omgeving. Ik heb een redelijke lijst waarvan ik zeker weet dat dat moet gebeuren en eventueel een aantal andere dingen die de garage kan vinden.
Nu heb ik 2 uitdagingen,
1. ik ben er zelf heel graag bij en waar nodig heb zelf de nodige ervaring met sleutel maar gezien mijn auto een Taxi is wil ik het allemaal 3 keer zeker weten.

2. Gezien het feit dat het mijn moneymaker is moet ik eigenlijk wanneer er iets kapot is dezelfde dag nog bij de garage terecht kunnen.

Ik ben niet voornemens naar de dealer te gaan gezien het feit dat dat momenteel onbetaalbaar voor mij is en de auto inmiddels al 417000 km gedraaid heeft.
Graag zie ik reacties tegemoed positief en negatief, volvo is niet nieuw voor me maar het is wel mijn eerste eigen volvo. (anderen waren van werkgevers en hierbij was het onderhoud helemaal beroerd)

Het voorlopige TO DO lijstje.

Distributieriem incl waterpomp
Ophanging voor
Grote beurt incl alle filters en olien
Achterremmen vernieuwe voor nazien (klauwen controleren)

Hoop dat er iemand is die me kan helpen!
rnieuwenhuijzen
Forumlid.
Avatar
Geslacht:
Locatie: Almere
Berichten: 109
Geregistreerd: 05 / 2012
Subject:

Re: Goede garage gevraagd omgeving Doetinchem/Arnhem

 · 
Posted: 06.11.2014 - 16:26  ·  #2
Zelf heb ik zeer goede ervaringen met Dennis in Uden (Volvoservice.eu). Zeer schappelijk uurtarief en een echte Volvo-specialist. Je mag tijdens de operatie er gewoon bijblijven en je kan meestal wel snel terecht. Is voor jouw misschien wel even rijden maar ik heb er zelfs een rit vanuit Almere voor over om daar zaken te laten uitvoeren. Hij heeft laatst de complete auto nagekeken en geadviseerd wat er aan gedaan moest worden. Hij gaf daarbij aan wat ik zelf zou kunnen doen (motorophanging) en wat ik beter door hem kon laten doen (draagarmen). Dit heeft hij dan ook naar volle tevredenheid met originele Volvo onderdelen uitgevoerd voor een zeer schappelijk prijs en zelfs op zaterdag.
 
Selected quotes for multi-quoting:   0